VENDÉGKÖNYV 2020-08-02T09:07:42+00:00

Minden vélemény számít !

Kérem írja le véleményét a Toldi68 Apartmanházról – felszereltség, szolgáltatás, ár-érték arány stb. A minőség javítása érdekében szivesen veszünk építő jellegü ötleteket, javaslatokat.

Mondja el véleményét a szálláshelyről.

 
 
 
 
 
A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az Ön e-mail címét nem tesszük közzé.
Fenntartjuk a jogot a bejegyzések szerkesztésére, törlésére vagy közzétételének elkerülésére.
31 entries.
Kelemen Szilvia wrote on 2019-09-15:
Nagyon barátságos,rendezett apartman.Kedves,segitőkész tulajdonosok.Jövőre ismét megyünk! Mindenkinek bátran csak ajánlani tudjuk.
Orsi, Lelle, Zóra, Gábor wrote on 2019-07-27:
Júliusban egy hétig élvezhettük az "A" apartman nyújtotta lehetőségeket. Manapság ritka olyan szálláshelyet találni, amely ugyanazt a látványt és minőséget tudja nyújtani, melyeket a fényképeken láttunk. A nagy hőségben is kellemesen hűvös a ház. Teljes felszereltség és nagy tisztaság az egész apartmanban, amely rendkívül hangulatosan és ötletesen volt berendezve.Vendéglátónk roppant kedves és segítőkész volt. Pozitívum a Balaton közelsége és a 4 bicaj használata! 12 éves lányunk szerint "Mintha otthon lettünk volna."
Flóra, Zsófi, Judit, Ferdinánd és Géza wrote on 2019-07-05:
Júniusban voltunk a B Apartman vendégei 5 napra egy 3 generációs nyaralásra. Nagyon jól éreztük magunkat, Judit nagyon kedves és mindenben rendelkezésre állt. A gyönyörü kertböl kaptunk pár emléket amik most a növérem kertjét diszitik. Az apartmanoknak meg van a saját privát területük és a Libás Strand közelsége szenzációs. Minden nap többször mezitláb mentünk a strandra. A háznál kerékpárok is állnak rendelkezésre igy a molóhoz is lebicikliztünk, és nem kellett mindig az autót használni. Nagyon jól éreztük magunkat es jövünk máskor is!
Emese és Béla wrote on 2019-02-24:
Emese és Béla Januárban töltöttünk több napot a hátsó apartmanban. Az első pillanattól az utolsóig kitűnően éreztük magunkat. Juditka vendégszeretete egyedülálló, lenyűgöző, ami abban fejeződik ki, hogy mindenben a vendég rendelkezésére áll, ugyanakkor a vendég zavartalanul, szabadon érzi magát! Egyszerűen, olyan, mintha otthon lettünk volna! Az apartman olyan mint a mesében: otthonos, patyolattiszta, gyönyörű könyezetben. Biztosan visszajövünk!
Andrea wrote on 2019-02-08:
A karácsonyt és a Szilvesztert (10 éjszakát) töltöttük az A apartmanban a lányommal és a férjemmel. Ami nekünk nagyon tetszett, hogy nyugodt környezetben van, a két apartman el van választva egymástól, így a másik vendégeket nem is hallottuk. Az autóval a kertbe be tudtunk állni. Az apartman családiasan be van rendezve, minden megtalálható, amire szüksége van a nyaralóknak és nagyon tiszta. Mi szinte otthon éreztük magunkat. A tulajdonoshölgy, Judit nagyon szimpatikus és segítõkész. Az apartman közel van a boltokhoz, étteremhez, a bicikliúton sokszor elsétáltunk a strandhoz, a mólóhoz. A jövõben is vissza szeretnénk térni.
Nagy Zsolt wrote on 2018-11-04:
Október végén töltöttünk el a családommal négy gyönyörű napot. A szálláshely szuper, ízlésesen berendezett. A tulajdonos nagyon kedves és segítőkész. Bekészített kandalló várt minket, minden évszakban tudom ajánlani. Az elhelyezkedése is tökéletes, gyalogosan is mindössze 5 perc a Balaton. Csillagos 10 pont!!! Visszatérő vendégek leszünk...
László és Judit wrote on 2018-09-10:
Első alkalommal volt lehetőségünk élvezni a Toldi68 "B" apartmant - sajnálom, hogy hamarabb nem fedeztük fel. A szállástulajdonos - Molnár Judit - segítőkész, baráti és kedves hozzáállása ugyanolyan magas szintű volt, mint maga az apartman. Okosan és célszerűen kialakítva, berendezve, tisztán tartva és ami ritka kincs - díszítve, gondozva mind a kert, mind maga az apartman. Az "A" és a "B" apartman - az előbbiben egy visszatérő német házaspár vendégeskedett - ügyesen szeparálva és egyaránt hasonló gondossággal kialakítva. Biztosan vissza fogunk térni és bárkinek tiszta szívvel tudjuk ajánlani. László és Judit Budapestről
Ria wrote on 2018-05-10:
Negyedik alkalommal töltöttünk el pár napot kedves vendéglátónknál. Már mind a két lakrészt ismerjük, csak áradozni tudok róluk. Praktikus elrendezés, harmonikus berendezés, tisztaság, gyönyörű kert, madárdal ... Ajánlom mindenkinek, aki egy otthonos környezetben szeretne pihenni. Kipróbáltunk már több apartmant is a Balaton környékén, nekünk ez vált be. Mi jövőre is megyünk.
Ballai János wrote on 2018-03-07:
Csak ajánlani tudom ezt a nagyon jó helyen lévő, szép környezetben található, ízlésesen berendezett házat. Közel a Balaton, közelben jó bevásárlási lehetőségekkel, és a "szomszédban" van egy jó étterem is. Egy éjszakát töltöttünk Keszthelyen, jól éreztük magunkat. A tulajdonos kedves, rendkívül segítőkész.
Edina wrote on 2017-11-30:
Első alkalommal jártunk itt, de visszatérő vendégek leszünk. A tulajdonos nagyon kedves, segítőkész, korrekt. ként egyszer sem csalódtunk! Nagyon szép, ízléses berendezés, otthonos, tiszta, jól felszerelt apartman várt bennünket. A kert még így november végén is rendezett, cserepekben nyíltak az árvácskák is. A parkolás is korrekt módon megoldott. Köszönjük!
Tolnai család wrote on 2017-11-01:
Már több alkalommal szálltunk meg itt, visszatérő vendégként egyszer sem csalódtunk! Nagyon szép, csendes, izlésesen berendezett, otthonos ház gyönyörű, gondozott kerttel. Barátságos, vendégszerető szállásadónk mindig odafigyel a vendégek kényelmére, igényeire. Csak ajánlani tudjuk!
Ria Zwinkels wrote on 2016-09-28:
We had a good time at your apartment. It was a nice home for us for 10 days.
Losonczi István wrote on 2016-09-08:
Első alkalommal jártunk a házban. Gyerekekkel és baráti társasággal töltöttünk el egy remek hétvégét. A tulajdonos nagyon kedves, segítőkész, a szállás csodálatos volt. A ház és az udvar, rendezett, tiszta. Az apartman felszereltsége kitűnő, a fedett teraszon jókat lehet beszélgetni, a gyerekek a hátsó szobában nyugodtan alhatnak. A környék csodálatos, a part távolsága pedig csak 100 méter, így gyalog is nagyon közel van. Biztosan jövünk még. Köszönjük.
Obendorfer Vanda wrote on 2016-09-03:
Első alkalommal jártunk az apartmanban gyerekekkel, de biztos, hogy jövünk még. Ízléses berendezés, abszolút tiszta, jól felszerelt házikó, a kert pedig csodálatos. Nagyon kedves, segítőkész korrekt tulajdonos. Már tervezzük a következő nyaralásunkat ugyanitt. :))) Szecskó család
Kata wrote on 2016-08-20:
Első alkalom a házigazdáknál, de nem az utolsó:-) Gyönyörű, kiválóan felszerelt apartman, rendezett, nagyméretű kert, közeli strand, kellemes terasz, vendégszerető tulajdonosok: ideális kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Időjárástól függetlenül sok izgalmas és élménydús programlehetőség a környéken. Köszönjük! Kata
Zsuzsa wrote on 2016-08-14:
Utóbbi években a Balatonnál nyaralunk gyermekeinkkel és bizton állíthatom hogy ez volt ezidáig a legszebb és legjobban felszerelt apartman és a legkedvesebb vendégszerető szállásadónk. A környék gyönyörűszép és nagyon sok a látnivaló. Hosszúranyúlt kirándulások után kellemesen ki tudtuk pihenni magunkat a szállásunkon. Szivesen ajánlom másoknak is! A vasút közelsége egyálalán nem érezhető 🙂
Szabó Zsolt wrote on 2016-07-24:
Ismét eltölthettünk egy hetet az apartmanban. A ház és a kert tisztasága és rendezettsége most is jó alapot szolgáltatott a kellemes időtöltéshez. A felszereltségben újdonságokat is tapasztaltunk. Családoknak családbarát, pihennivágyóknak csendes és kényelmes, madárkedvelőknek madárbarát, növénykedvelőknek növénybarát. Ismét köszönjük Judit! 🙂
Németh Beáta wrote on 2016-07-18:
Lassan mi is törzsvendégnek számítunk, hiszen már második alkalommal nyaraltunk az apartmanházban. Tavaly a levendulásban, idén a madarasban, és mindkettő ház hibátlan, minden felszerelés adott, amire csak szükség lehet. Külön köszönet a biciklikért és a gyerekülésért, szuper volt biciklizni a gyerekekkel 🙂 Csak ajánlani tudom 😉
Kossuth Lajos wrote on 2016-07-16:
Visszatérő vendégként csak a legjobbakat tudom mondani az apartmanról! Judit végtelenül kedves az apartman felszereltsége megfelelő, nagyon szép helyen van, bátran ajánlom mindenkinek!
Simon István wrote on 2016-07-14:
Visszatérő vendégek vagyunk,nyáron is ősszel is nagyon jól érezzük magunkat,minden szempontból tökéletes az apartman,a kert, nagyon kedves vendéglátó Judit. Kitűnő hely.