Loading...
TOLDI68 2019-03-30T14:49:42+00:00

ÜDVÖZÖLJÜK WEBOLDALUNKON

Toldi68 Apartmanház Keszthely

Keszthely, mint a balaton fővárosa rengeteg látnivalót, programot és Apartman szállást kinál. Az ajánlatok közül válassza az otthonos, gyermek és családbarát Toldi68-at. Valós vendégvélemények alapján kiváló balatoni szálláshely az Apartmanház, mert minőséget ad, teljesen felszerelt és valóban csak 100 m a Balatoni Strand. Érezze magát nálunk otthon – ismerje meg a várost és környékét – nézze meg a Balatont minden évszakban.

MEGNÉZEM A FOGLALTSÁGOT
Kiadó Apartmanok - Keszthely Toldi 68 Apartmanház
Toldi 68 Apartmanház Keszthelyen kiadó

Apartmanok

TOLDI 68 APARTMAN

Szolgáltatások

Legyen a nyaralása aktív !

Műemlékek, koncertek, gyógyfürdők, vizisportok, kerékpár túrák, Balatoni strandok és számtalan más lehetőség - ami mind csak önre vár.
KESZTHELYI PROGRAMOK

KESZTHELY

„A barokk stílusú kastély építése a 18. század közepén kezdődött és még e század folyamán többször átalakították. 1883–87 között neobarokk toronnyal és újabb épületrészekkel bővítették.”

FESTETICS KASTÉLY

HÉVÍZ

“A fürdőhely története a történelem előtti korokba nyúlik vissza. A Hévízi-tó gyógyító hatása már – valószínűleg – a rómaiak által is ismert volt.”

GYÓGYFÜRDŐ

Toldi 68 Apartmanház Keszthelyen kiadó

„Csak ajánlani tudom ezt a nagyon jó helyen lévő, szép környezetben található, ízlésesen berendezett házat. Közel a Balaton, közelben jó bevásárlási lehetőségekkel…..“

BALLAI JÁNOS

„Első alkalommal jártunk a házban. Gyerekekkel és baráti társasággal töltöttünk el egy remek hétvégét. A tulajdonos nagyon kedves, segítőkész, a szállás csodálatos …..“

LOSONCZI ISTVÁN

LEGÚJABB KÉPEK

Programok & Helyszínek

Balatoni kerékpártúra - Keszthely Toldi 68 Apartmanház

Kerékpárút a ház előtt

Egy balatoni kerékpártúrára legalkalmasabb lehetőség a “Balatoni Bringakörút“, amelynek a teljes hossza kb. 210 kilométeren keresztül futja körbe a Balatont.

Balatoni horgászat - Keszthely Toldi 68 Apartmanház

Balatoni horgászat

A Keszthelyi-öből tele jobbnál jobb horgászhelyekkel. A Balatonon csak engedéllyel szabad horgászni. Lehetőség van túrista és gyermek horgászengedély kiváltására is.

Balatoni vitorlázás Keszthely - Toldi 68 Apartmanház

Vitorlázás a Balatonon

A legismertebb vitorlásverseny a Kékszalag melyen több száz hajó vesz részt. Nézzen be a vitorláskikötőbe csak 300 m a Toldi 68 Apartmantól – közvetlenül a Libás strand mellett.